Meld je aan voor de nieuwsbrief

test2

Administratie

Concentreer op uw werk,
niet uw papierwerk

De snelste manier om uw financiën te organiseren en te factureren.

Neem contact op

Horizontaal toezicht

Basis van horizontaal toezicht is vertrouwen. De Belastingdienst vertrouwt op de kwaliteit van de aangifte van Meijers & Partners.

Neem contact op

Administatie


Administratie is voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Meijers & Partners zoekt in samenspraak met de ondernemer naar een werkbare oplossing. Het doel is om ervoor te zorgen dat de onderneming met zo min mogelijk inspanningen een goede administratie voert.

Meer over administratie ›

Salaris administratie


Steeds meer bedrijven besteden de salarisadministratie uit. En dat is logisch, want salarisadministratie is een aparte tak van sport. Meijers & Partners heeft die specifieke kennis en gekwalificeerd personeel in huis.

Meer over salaris administratie ›

Fiscaal


De fiscale dienstverlening van Meijers & Partners gaat verder dan het verzorgen van de belastingaangifte. Meijers & Partners adviseert ook op het gebied van belastingplanning, vestingsplaats, organisatiestructuur en ondernemingsvormen. Lees meer…

Meer over fiscaal ›

DocConnect


Nooit meer bonnetjes kwijt, nooit meer op zoek naar die ene map. En per dag zien hoe het bedrijf er voor staat. Via een gebruiksvriendelijk systeem kunnen gescande documenten zoals facturen en bonnen opgeslagen worden in DocConnect.

Meer over docconnect ›