Meld je aan voor de nieuwsbrief

test2

Administratie

DocConnect


 

Concentreer op werk, niet op uw papierwerk DocConnect is de snelste manier om uw financiën te organiseren en te factureren.

Nooit meer bonnetjes kwijt, nooit meer op zoek naar die ene map. En per dag zien hoe het bedrijf er voor staat. DocConnect is de oplossing om met een gebruiksvriendelijk systeem  gescande documenten zoals facturen en bonnen op te slaan en te archiveren.

DocConnect is een systeem dat door Meijers & Parrners is bedacht mede als antwoord op het nieuwe controlesyteem (voor bedrijven) van de Belastingdienst: horizontaal toezicht.

DocConnect slaat de boekhouding op een veilige manier op. Dat bespaart ritjes naar het administratiekantoor om mappen te brengen, bijvoorbeeld. Via DocConnect kunnen facturen bovendien eenvoudig opgesteld en verstuurd worden. Het systeem geeft een overzicht van de openstaande posten.

Het dashboard van DocConnect laat in een oogopslag zien hoe de onderneming er van dag tot dag voor staat. Grafieken laten bijvoorbeeld de omzet zien, hoe de verschillende onderdelen presteren en hoe de omzet de voorgaande jaren was.

Jaarrekeningen, belasting aangiftes en andere dossiers worden in DocConnect opgeslagen. En zijn eenvoudig doorzoekbaar.