Meld je aan voor de nieuwsbrief

test2

Administratie
Patisserie Kuyt

 

“Ik ben al zolang bij Meijers & Partners dat ik me niet eens meer kan herinneren hoe lang precies. Dat zou zomaar eens dertig jaar kunnen zijn”, vertelt Klaas Kuyt van de gelijknamige patisserie in Amsterdam.

“Iemand had het kantoor bij ons aanbevolen. Ze staan altijd voor me klaar en de service is geweldig. Als er een probleem is, lossen ze het meteen op.  Sinds drie jaar wordt ook de facturering door Meijers & Partners verzorgt en daar zijn we heel blij mee. Inmiddels heb ik Meijers & Partners bij heel wat andere ondernemers aanbevolen.”

Kuyt houdt niet van administratie. Hij besteedt zijn tijd en aandacht liever aan het maken van gebak. “Wij doen waar wij goed in zijn. We horen met onze patisserie bij de top van Nederland. Meijers en Partners doet waar zij goed in zijn, onze administratie.”

Meubelstoffeerderij Arie Piron

 

“Hij is goed in boekhouden. Hij weet alles van het bedrijf. Ik laat liever alles aan hem over”, vertelt meubelstoffeerder Arie Piron in Amstelveen. Piron is al een jaar of dertig klant bij Meijers & Partners. 

“De afgelopen twee jaar maak ik gebruik van DocConnect. In het begin vond ik dat lastig, want ik zat nooit achter de computer. Maar het wordt steeds makkelijker. Nu hoef ik niet meer naar het kantoor te rijden om mijn spullen te brengen.” 

“Meijers & Partners helpt me met loonbelasting, inkomstenbelasting, BTW, van alles. En ik heb in het verleden ook waardevolle adviezen gekregen over investeringen. Ik ben heel blij dat daar naar heb geluisterd.” 

 
Frans van Vliet

 

“Als jonge ondernemer nam ik een zaak over. En dus ook de boekhouder. Maar we zaten niet op  één lijn. De administratie werd een rommeltje. Ik kwam in gesprek met Meijers & Partners en de administratie kwam gelukkig weer op de rit. Dat is nu al dertig jaar geleden”, vertelt Frans van Vliet.

De afgelopen decennia was hij actief in verschillende branches. Drogisterijen, kapsalons en de laatste tijd een assurantiekantoor. “Ik ben heel blij met Meijers & Partners. Je hebt de aandacht, ze weten wie je bent. Het wordt allemaal heel goed geregeld. Belastingtechnisch heb ik nooit een probleem gehad.”

Meijers en Partners wordt geraadpleegd bij grote investeringen. “Als ik als ondernemer voor grote problemen kom te staan, bel ik Meijers & Partners.

Ik luister niet altijd, maar dat had ik beter wel kunnen doen. Soms ben je verblind, bijvoorbeeld omdat je een bepaald pand graag wilt hebben. Dan is het heel verstandig om eerst te overleggen met Meijers & Partners.”